29 Eylül 2014 Pazartesi

Adobe Photoshop Elements 13.0 (Mac Os X) Full Tek Link İndir





Adobe Photoshop Elements fotoğraflarınızı ve videolarınızı, kolu, düzenleyebilir ve paylaşmasını sağlayan çok yönlü ve kullanıcı odaklı OS X resim düzenleme uygulaması.

Mac için Kolaylaştırılmış fotoğraf düzenleyicisi ve editörü

Ayrıca, Adobe Photoshop Elements göz ve fotoğraf koleksiyonunuzu önizleme ve slayt sunumları başlayabilirsiniz hangi bir sezgisel ve kolay kullanımlı arayüzü ile geliyor.

Sayesinde yerleşik paylaşım özellikleri, web üzerinde sevdiğiniz görüntüleri paylaşmak için Adobe Photoshop Elements kullanmak ve Facebook sayfasında yayınlayacağız mümkün olacak.

Hızlı ve sezgisel fotoğraf ithalat

Ayrıca, aynı zamanda kolayca dosyaları, klasörleri, kart okuyucular, dijital kameralar yeni fotoğraf aktarabilirim veya basitçe istenen dosyanın adını arayarak.

Adobe Photoshop Elements 'alt araç çubuğu, insanları etiketlemek yerleri ekleyebilir, etkinlik eklemek ya da sadece birkaç fare tıklaması ile editörü açmak yardımcı olur.

Kullanıcı dostu kitapçık tasarımcı

Dahası, oluşturma slayt menüsüne erişerek, fotoğrafları yazdırabilirsiniz DVD ve CD Ceketler ile birlikte fotoğraf kitapları, tebrik kartları, fotoğraf kolaj veya takvimleri, DVD menüler oluşturabilirsiniz.

Adobe Photoshop Elements tarafından sağlanan, Hızlı Kılavuzlu ve Uzman düzenleme modları, üç, hem yeni başlayanlar ve güç kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için edebiliyoruz.

Bir bonus olarak, Adobe Photoshop Elements 'Editörü penceresinden de kolayca, düzeltmek geliştirmek veya mevcut araçlarını kullanarak fotoğraflarınızı düzenleyin.

Dahili resim editörü

Ayrıca, fotoğraf filtreleri ve ayarlamak ve beğeninize özelleştirebilirsiniz etkileri çeşitli uygulayabilirsiniz.

Dahası, Adobe Photoshop Elements, kırmızı göz etkisini ortadan kaldırmak metin, kırpma, silme, boya ekleyebilir ve resimlere çizmek sağlar.

Güçlü ve tam özellikli görüntü yönetimi yazılımı çözümü

Sonuçta, Adobe Photoshop Elements uygulaması dizayn edilmiştir olsun-go size Mac kullanıyorsanız fotoğraf işleme görevleri geniş bir dizi gerçekleştirmek sağlayan kapsamlı bir araç seti ile sunmak için.







http://turbobit.net/hfb6btbbf1p5.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder