18 Ekim 2014 Cumartesi

DriverPack Solution v14.10 Full Tek Link İndir





DriverPack Solution v14.10 Full Tek Link

Driver Pack Solution windows xp, windows vista, windows 7, windows 8, windows 8.1, 32 ve64 bit sistemleri için tasarlanmış olan bir driver paketidir. Kapsamlı olan bu driver paketi içersinde bir çok donanıma ait driver bulunur. Birkaç adımda bilgisayarınıza gerekli driverleri kurabilirsiniz.



Program ile aynı zamanda driver güncellemesi yapabilir (internet bağlantısı gerektirir) , program içersinde gelen programları kurabilir (skype vb.), bilgisayarınızda bulunan sürücüleri yedekleyebilirsiniz.



Dosya türü iso formatındadır. Eğer dvdye yazmak istiyorsanız SSS alanımızdan nero yada ashampoo ile iso yazma resimli anlatıma göz atabilirsiniz. Dosya 7 gb üstündedir ve çift katman dvdye yazmanız gerekir.



Driver Pack ekibi bu sürüme bu ismi vermişler olup ekstra bir özelliği bulunmamaktadır.



Bilgisayarınızda kullanmak istiyorsanız daemon tools ile çalıştırabilir yada winrar programı ile bir klasöre çıkarabilirsiniz. Program Türkçe dahil olmak üzere birçok dilde destek vermektedir.



Ücretsiz sunulan bir pakettir. O nedenle kurulum dosyalarında reklamlar olabilmektedir. Hani program kurmak isterken şunu yada bunu kurayyımı gibi sorular soruyor bu pakettede mevcuttur. Kurulum işlemlerinde bunu atlamamanızı öneririm zira sonradan çıkıp buna laf atanlar oluyor.



Malesef kapalı kutu gibi adamlar bu nedenle ne eklediler, ne çıkardılar bunu dile getirmiyorlar. Ancak her güncellemede yeni eklemeler yapılıyor.

İster partlı olarak indirin, isterseniz tek link olarak indirin. Her 2 sistemdede dosya türü .iso şeklindedir.







http://turbobit.net/j8p0eqfyex3m.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder